10 coses que espero al 2014


Calendario 2014Què li demano als Reis i al 2014?

  1. Vull que es faci la consulta i que el seu resultat sigui totalment vinculant, que tothom l’accepti, en sigui conseqüent i es governi el país d’una punyetera vegada.
  2. Vull que als mitjans catalans es dediquin tants minuts de notícies, opinió, tertulies i editorials per parlar de la pobresa i les injusticies de la crisi, com es dediquen a parlar de la consulta i les relacions Catalunya-Espanya.
  3. Vull que de debó la crisi s’acabi, que l’atur passi del 27% al 10% i convertim l’atur i la precarietat, en llocs de treball dignes i ben pagats.
  4. Vull que tornin tots els que han marxat perquè aquí no trovaven feina i que aquells que es vulguin quedar s’hi quedin perquè molt feliços.
  5. Vull que l’Ernest Urtasun aconsegueixi unir a l’EuroParlament als grups verds i d’esquerra del nord i del sud d’Europa.
  6. Vull que la Troika Europea i Mundial, el Govern Espanyol, el català, el PPSOE, CiU i adlàters, la banca corrupta, l’èlit xucladora, les elèctriques, Aznar i Felipe, Felipe i Aznar, … se’n vagin a la merda per no tornar mai més.
  7. Vull que el Rei abdiqui, dissolgui la Monarquia i la Cort de xupòpters que el rodejen, i entregui al poble la sobirania perduda al 1939 .
  8. Vull que Telecinco, 13Tv o Intereconomía tanquin per falta d’audiència i les seves freqüències les ocupin un canal de notícies plens de periodistes de debó o canals destinats a la cultura, l’art, la música i l’amor a la creativitat.
  9. Vull que la inversió pública en recerca biomèdica sigui tan potent que es trobi una cura per l’alzheimer, el parkinson, la sida o el càncer, i que sigui tan barat produir-los que tota la humanitat se’n pugui aprofitar.
  10. Vull que 2014 no s’assembli en quasi res a 2013, que no hagi de tancar ni de marxar i que, simplement, em pugui guanyar la vida amb la meva feina.


I vosaltres?

Advertisements

2 thoughts on “10 coses que espero al 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s