No vull ser autònom, vull ser Infanta d’Espanya


La-infanta-Cristina-a-su-llega_54370946485_54028874188_960_639

Les probabilitats de que 8 alts funcionaris de l’Estat (4 Notaris i 4 Registradors de la Propietat) cometin l’error d’escriure 13 vegades un DNI de 2 xifres i una lletra (00.000.014Z) d’una persona que té per nom Cristina Federica Victoria Antonia de la Santísima Trinidad de Borbón y Grecia són d’1 entre 10 quintilions. O el que és el mateix: impossible.

L’Agència Tributaria espanyola és tan eficaç que deu ser l’enveja de Suïssa o de Sicília. Aquells que som autònoms i ens enfrontem cada trimestre al drama d’avançar el pagament de l’IVA amb uns diners que no hem cobrat, sabem que Hisenda no té compassió de nosaltres. Si no paguem puntualment, haurem d’enfrontar-nos a un recàrrec del 20% tant si no paguem, com si volen fraccionar el pagament. Si no paguem l’Agència Tributària té una Unitat Especial de Cobraments que s’encarrega de detectar els moviments de diners als comptes bancaris i executar el pagament pendent. El deute va per davant de la manutenció o el benefici. Amb aquesta operació Zapatero primer i Rajoy després han convertit als autònoms en un dels principals finançadors de l’Estat, després que les grans fortunes d’Espanya fugin cap a Suïssa o paguin (només) entre un 1% i un 10% en forma d’impostos.

Però de cop els ciutadans assisteixen flipats a un escàndol econòmic en que la Casa Reial sembla haver estat alguna cosa més que simple espectadora. Repassem els fets que Jesús Calleja anomena el cas 00.000.014Z:

  • Quatre registradors de la propietat i quatre notaris (alts funcionaris) s’equivoquen fins a 13 vegades escrivint el DNI de dues xifres i una lletra d’una persona amb el títol d’Infanta d’Espanya, amb nom Cristina i cognom ‘Borbó’.
  • La mala sort vol que les 13 vegades en que s’equivoquen, ho fan en documents de venta de propietats sota sospita pel Jutge Castro que investiga el Cas Noós i que, presumptament, haurien servit per justificar la compra del Palauet de Pedralbes de la Infanta Cristina i Urdangarin.
  • De nou la mala sort juga una mala passada a Hisenda i les 13 operacions de venda es fan en els exercicis fiscals 2006 i 2007, els dos posteriors a la compra del Palauet sota sospita.

Els propietaris reals de les propietats atribuïdes a la Infanta segons l’informe que Hisenda va enviar al Jutge, deuen estar catatònics com ho estem la gran majoria de ciutadans. Ens falten moltes dades per a entendre tot el que està passant aquí, però es dades que fins el moment tenim fan por i, si el poble no s’empassa el que amenaça amb ser el muntatge més mal de la història de la Monarquia Europea, amenaça amb desestabilitzar del tot la Monarquia Espanyola. Em pregunto:

  • ¿Per què la recerca de responsables d’aquest mal entès sonat i sonor a l’Agència Tributària és inversament proporcional als esforços per donar explicacions increïbles?
  • ¿L’Agència Tributària no sap quines propietats té la Infanta i si es tributa per elles?
  • ¿Com és possible que l’Agència Tributària digui que no ha pogut creuar les dades correctament en tots aquests anys pel ‘volum d’informació fiscal‘, mentre es presenta com una de les més eficaces d’Europa?
  • ¿Com és possible que el procediment habitual davant el cas d’un notari o registrador de la propietat que comet un error d’aquesta dimensió, que consisteix en suspendre’l en les seves funcions i investigar, no s’aplicarà als 8 funcionaris que han comés aquest error?
  • ¿Amb aquesta operació es vol fer creure que la informació que sustenta la investigació per presumpte frau fiscal de la Infanta Cristina és fraudulenta i, per extensió, contaminar el cas sencer?
  • ¿És cert que l’Agència Tributària té una sèrie de DNIs que queden exclosos de les investigacions tributàries?

La ciutadania n’està farta d’escàndols que s’encadenen, mentides fabricades per a tapar els escàndols i tractes de favor a les altes esferes del poder. Mentre un ciutadà normal i corrent no té ni la menor opció de cometre un error, o que hisenda cometi un error en la supervisió dels seus exercicis fiscals (com ha de ser, d’altra banda); alts polítics, membres de la Reialesa, Empresaris, Banquers, Aristòcrates… no es conformen amb obligar al govern de torn (PPSOE o PSOEPP) a fer lleis que beneficiïn als seus interessos, aconseguir tracte de favor a canvi de suculents cadires al Consell d’Administració de les seves empreses o, en darrera instància, un merescut indult. Exigeixen també el dret de defraudar a Hisenda i fer-ho a la vista de tothom, amb una fatxenderia que fa fàstic.

Ja no vull ser autònom. Vull ser membre de la Cort i anar de cacera amb el Rei o de viatge a Aràbia a presumir de la ‘Marca España‘ rodejat de luxes i excessos. Vull viatjar en classe Club de l’AVE i no en un rodalies de merda. Vull ser Infanta d’Espanya, estar casat amb un (presumpte) lladre i que ningú pugui investigar-me mai per a fer i desfer com em surti dels Borbons.

Ens governa una màfia

El cas Blesa ha estat anul·lat. La presó de Blesa, acusat d’irregularitats per la compra del City National Bank of Florida i per la concessió d’un préstec de 25 Milions d’Euros a Díaz Ferran, és un fet que ens reconciliava amb la justícia. Però no. En Blesa sortirà de la presó i mentre el jutge que instrueix la causa denuncia pressions i amenaces insinuat que serà purgat després de l’ossada d’enviar a la presó a un banquer. El PP ja ha començat la feina bruta de carregar-se un altre jutge, mentre creixen les veus que apunten l’interès de certs sectors a l’ombra, en convertir el Cas Bankia en el Cas Blesa. Miguel Blesa pot ser el culpable de la ruïna de Caja Madrid, però els responsables de la ruïna de Bankia, del saqueig als estalvis de milers de petits estalviadors i, posteriorment, de la ruïna d’Espanya segueixen lliures.

Ah! La justícia no és igual per tots, per si encara en teníeu algun dubte.

To-er-mundo_EDICRT20130620_0002_3

Actualitzacions

PD: El tema del DNI les misterioses 13 finques de la Infanta dona molt de joc. Aquí podeu llegir els apunts al blog ‘Un espía en el Congreso’ sobre com un funcionari d’Hisenda es va negar a validar el que (pressumptament) és una gran estafa perpetrada per la Infanta Crisina.

Aquí va un conte que és tota una editorial feta per Severino Donate a la Cadena Ser.

Advertisements

6 thoughts on “No vull ser autònom, vull ser Infanta d’Espanya

  1. Al ser autónomo tienes que pagar el IVA antes de haber cobrado la factura,son uns chorizos el gobierno y no nos dejan levantar cabeza

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s