Salvem el Bicing!


Després d’anunciar un ‘tarifazo’ pel bicingtema del que ja vaig parlar-ne aquí, el govern de Xavier Trias va rebel·lar que estava regalant aparcament gratuït als pares que porten als seus fills en cotxe a una de les escoles més elitistes de Barcelona. És el neoliberalisme que només ens porta desastres econòmics aplicat a la mobilitat. Una mobilitat basada en el cotxe que a Barcelona només ocupa el 20% dels usos, però que el nostre Senyor Alcalde vol protegir i mimar. Si José María Porcioles va passar a la història com l’alcalde que va desmantellar la xarxa de tramvies més gran d’Europa, Trias vol passar a la història per desmantellar l’expansió de la bicicleta més gran, ràpida i exitosa del sud d’Europa.

Avui tenim una cita tots els que creiem que la bicicleta té un espai a ocupar a Barcelona i que qualsevol reducció d’ús de la bici a la nostra ciutat, serà un retrocés que no ens podem permetre.

Per això des d’aquest blog em sumo a la campanya #SalvemElBicing i us convoco avui divendres a les 20h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona. Heu de venir amb una bici del Bicing o amb la vostra pròpia, perquè el que està en joc aturar l’intent d’un Ajuntament decidit a reduir la bici a nivells de fa 10 anys. És la involució ciclista de Xavier Trias.

Hem de dir no. Hem d’aturar aquesta irresponsabilitat i ho hem de fer ara.

Advertisements

2 thoughts on “Salvem el Bicing!

  1. A Barcelona el cotxe ocupa el 20% dels usos però es deixa veure i sentir massa. Només cal enlairar-se una mica per adonar-se’n. Potser si les bicis emetessin alguna pòcima més tòxica per a l’incordi col.lectiu serien més respectades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s