Dos anys ‘Al fons a l’esquerra’.


La premsa internacional parla d’aquest blog!

Ostres!

Per culpa dels rescats, Bankia, els espectacles de Rajoy, Eurovegas… gairebé se’m passa que el dia 9 de juny va fer dos anys que vaig arrencar aquest blog. Vull donar-vos les gràcies a tots els lectors, comentaristes i subscriptors que feu possible aquest petit racó de pensaments, opinions i pontificacions. De debò.

Dos anys després intento seguir criticant aquesta realitat que tan poc m’agrada. Ara més que mai cal parlar de política, ser constructiu, dialogant i intentar recuperar un present que sembla condemnat. No vull rendir-me. Aquest blog és la meva petita aportació a la lluita per a canviar el món, sense vosaltres, els lectors, faria temps que m’hauria rendit.

Us vull presentar dues petites novetats.

La primera és que el blog ara té un petit logo que podeu veure a la imatge de capçalera i que serà el distintiu gràfic. La segona és que a partir d’ara també podreu trobar aquesta pàgina al Facebook, on no només es publicaran els articles sinó que també hi penjaré notícies i intentarem, entre tots, construir debats. A la columna superior dreta hi trobareu la casella de Facebook on, fent clic sobre M’agrada us subscriureu a la nova pàgina.

Us hi espero a tots vosaltres, els lectors, que feu possible aquest blog. Sense els centenars de visites diàries úniques ja faria temps que hauria abandonat. Us vull animar, això sí, a que comenteu molt més cada notícia, a que entreu a crear debat o a corregir el que pugui haver escrit malament o donar-me algun toc d’atenció si m’enroco en un tema. Us vull animar a que sigueu encara més partíceps d’Al fons a l’esquerra a través dels comentaris, del twitter i ara també a través de Facebook.

Moltes gràcies a tots els que llegiu diàriament aquest blog.

Advertisements

One thought on “Dos anys ‘Al fons a l’esquerra’.

  1. Encara recordo aquell primer article…que a la pagina de el pais va tenir un munt de comentaris oi? va tocar la moral, però dibuixava algunes de les raons pq aquest pais de merda està com està…. fa uns mesos vaig llegir “España invertebrada” de Ortega y Gasset (¿y quienes son esos?) y també hi vaig trobar alguns paràgrafs de “rabiosa” actualitat… en un llibre escrit en els anys 20 del s XX… no tenim remei… o si?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s