El rescat d’Espanya


El dia que ens vàrem tornar invisibles ja és aquí. A partir d’ara som invisibles als ulls d’un sistema on tots els esforços es basaran en retornar cèntim a cèntim el que l’FMI i el BCE han prestat al país… un rescat del que, segons està trascendint minuts abans de la compareixença de De Guindos, no se’n coneixen les contrapartides.

¿Algu espera que el President doni la cara? No. Rajoy farà un ‘Karanka’ i enviarà a De Guindos a explicar-li a la ciutadania que la festa s’ha acabat de veritat, que la 4a economia de la UE i la 9a del món ha sigut rescatada. De Guindos necessitarà a grans guionistes per a fer creure a la ciutadania que això no és un rescat, que aquí no passa res, que això és una ajuda sense importància.

Mentrestant Mariano Rajoy, el gran estadista, demà té una cita a Polònia, on ha d’assistir al partit inaugural de la Selecció Espanyola. Rajoy és un covard, una deshonra. Un funcionari ridícul.

Torno a preguntar-ho. ¿Fins quan aguantarem?

No oblideu l’article d’aquest matí ‘¿Rescat o abordatge?

Actualització:

Al blog d’Ignacio Escolar ens explica la Lletra Petita del Rescat.

Avui, més que mai, no oblideu deixar els vostres comentaris.

Advertisements

3 thoughts on “El rescat d’Espanya

  1. Acabo de ver a De Guindos en la sexta explicando el rescate a la banca como una simple ayuda al sector, pero confirmando que va a la cuenta de la deuda pública, es decir que Europa va a ayudar a los bancos en base a que el gobierno español exprima hasta el final el bolsillo de la gente, de todos nosotros, del 99% y sin ninguna responsabilidad para banqueros y políticos, que saldrán de ésta de rositas, como salieron sus padres ahora hace medio siglo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s