10 coses que vosté pot fer per Espanya.


1. No llençar les engrunes del dinar al carrer. Quan cauen a terra són devorades per grups incontrolats d’aturats i això dona mala imatge internacional d’Espanya.

2. Viatjar a alguna capital europea i passejar-s’hi en pilotes cantant “¡Que Viva España!” per a atraure el turisme.

3. Obrir una escola de tradicions ibèriques a Berlín on impartir cursos de truita de patates i fabricació casolana d’embutits castellans, sevillanes i ensenyar les cançons de David Bisbal a mode de himne nacional.

4. Comprar-se un lloro, ensenyar-li a dir ‘Gibraltar ¡Español!‘ i deixar-lo anar a Buckingham Palace.

5. Obrir tallers clandestins de manufactures tèxtils a la Xina on hi treballaran immigrants il·legals espanyols, reduïnt l’índex d’atur espanyol substancialment.

6. Saquejar IKEA al crit de ‘Yo soy español, español, español!‘ i forçar la seva conversió en una botiga de ‘Muebles la Fábrica‘.

7. Dir a familiars, amics i coneguts que les crítiques del Financial Times a Espanya són perque tenen enveja del nostre sol, les nostres platjes, els nostres embutits… i mostrar com a proba qualsevol edició de l’ABC o La Razón.

8. Organitzar tours per a turistes europeus on mostrar amb orgull que som el país amb més kilómetres d’AVE, autopistes, palaus de congressos, urbanitzacions de luxe, palaus d’esport i piscines municipals… i si pregunten si tot això té a veure amb el dèficit, respondre amb unes sevillanes, molts ‘ole ole’ i moltes castanyoles.

9. Instal·lar a les places de ciutats i pobles barres americanes amb les que els universitaris a l’atur puguin preparar-se per a quan Shelton Adelson ompli el país de macro putiblubs.

10. Organitzar una marxa patriòtica a peu des de la perifèria fins a Madrid sota el lema ‘¡¡Más España!!” en la que s’exigeixin més retallades, menys impostos, menys sanitat pública i més privada, més rescats bancaris, més denonaments, més IVA, més frau a hisenda i més corrupció.

Advertisements

One thought on “10 coses que vosté pot fer per Espanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s