20 portades infames de ‘La Razón’


La Razón és un feix de papers impresos per banda i banda amb fotos i lletres, al que alguns anomenen ‘diari’, que creuen convençuts que allà hi escriuen periodistes i fins i tot s’hi subscriuen esperant rebre alguna cosa que es pugui llegir i no sigui un simple panflet per embolicar peix o recollir les caques del gos. Si La Razón fos un diari, llavors Burger King hauria de ser premiada amb 3 estrelles Michelin. ¿Per què? Donem un cop d’ull a algunes de les portades més infames d’aquest, de per sí, infame feix de papers anomenat, sarcàsticament, La Razón i comandat per Francisco Marhuenda, qui fa certa la creencia que només hi ha una cosa pitjor que un feixista i és un feixista català. Tal és el grau de manipulació de la realitat que fins i tot diaris europeus com Le Monde se’n fan ressó.

La paranoia del 15M

Sindicats

ETA!!

Altres portades infames

Advertisements

28 thoughts on “20 portades infames de ‘La Razón’

  1. Lo único bueno que se saca de esto es que La Razón es uno de los periódicos menos leídos en este país. Son unos manipuladores y sectarios, así que yo creo que lo mejor seria ignorarlos y no darles publicidad ya que no les lee mucha gente. Saludos

  2. ey machote, estoy de acuerdo contigo sobre lo fascista que son siempre las portadas del peridicucho, alegando a los cristofascistas…. pero macho, que seas del barça, no significa que la portada del madrid la critiques de infame, deja los colores del futbol y dedicate a la critica politica y periodistica. Jodamos al fascismo y deja al Real Madrid..

    1. La llamo infame por su parcialidad. Estuve tentado de poner una portada de cuando el Barça ganó las 6 copas en 2009 para comparar. En esa el titular estaba en pequeñito en la parte de arriba. Entonces no saco la portada porque sea del madrid, la saco por el poco respeto de esa portada a los demás equipos de España. A mi que el Real Madrid gane la liga no lo califico de ‘infame’, aquí lo ‘infame’ es cómo se lleva la noticia a la portada. No hay otra lectura oculta o no oculta. Además ¿quién te dice a ti que yo soy del Barça?.

  3. no entiendo este blog , o se empeñan en hacernos creer lo que no existe . el blog esta escrito en catalan y los comentarios en Español.

  4. Perdón por llamarte del Barça, pero soy del Madrid y no me gusta la Razón y he visto la portada y he ardido en cólera, me jode la peña que insiste en identificar mi club con el esas porquerías, En cuanto a la razón, un periódico que insulta sistemáticamente y saca en portada las imágenes de aquellos que no opinan como él y encima mienten con los datos… los datos de esa portada son mentira, es normal que los califiquen de verguenza para el periodismo fuera de nuestras fronteras. Como el caso de Francia.

  5. […] Veure el programa La Mirada El Mundo és veure quelcom impensable fa uns mesos. El Mundo, el mitjà que més va fer per a portar a Rajoy a la Moncloa, titllava al seu líder i President d’irresponsable, esperpèntic i patètic. Veure per a creure. El programa d’ultra dreta ‘El gato al agua’ exigia depurar responsabilitats davant el Cas Bankia i tots els altres. L’incendi social ha arribat també a la dreta i aquesta comença a demanar explicacions a crits. Les explicacions de Mariano Rajoy són de vergonya aliena, com exposa el Blog Salmón. Tan sols La Razón i l’ABC, pamflets més ‘rajoyistas‘ que el propi Mariano, mantenen la seva defensa al President i/o segueixen amb la tàctica de despistar. Ja se sap, per a La Razón i l’ABC o penses com ells o ets un crema-contenidors sospitós. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s