Molt Innombrable Conseller Puig


Les dades

La trobada de 3 dies dels 24 membres del BCE, que s’ha resumit en dos sopars (un de gala pagat per nosaltres), dos esmorzars i dos dinars que han servit per a que el BCE d’aplaudeixi a sí mateix i es digui lo bé que ho fa tot, ha requerit:

El cost total d’aquest despròsit de desplegament policial propi d’una pel·lícula de sobretaula de diumenge, és de 500’000€, el més auster de la història de les democràcies austeres més austeres i humils i convergents del món.

Els fets

La resposta ha sigut:

Això sí no podem dir que el desplegament no ha servit per a res: cap contenidor d’escombreries ha patit cremades, danys o maltratactaments durant la cimera del BCE.

La conclusió

Calia tot això? No tenen els Mossos d’Esquadra capacitat de connectar-se a les xarxes socials i penetrar a les assemblees dels moviments socials per aveure que s’estava demanant no manifestar-se durant la cimera? Si es coneixia que no hi hauria cap manifestació, cap violència o cap acte de constació a la cimera, què s’ha pretés amb aquest desplegament? Es volia enviar un missatge del tipus ‘mireu el que podem arribar a fer si sortiu a queixar-vos‘? Atemorir a la població civil? Però si estem morts de riure, senyor Conseller!

El Molt Innombrable Conseller Puig ha demostrat sobradament que és un incompetent en la seva tasca. Els que deien que en Joan Saura havia sigut un mal conseller, hauran de trobar una nova expressió per a parlar de l’astracanada que està sent ‘aquest’ mandat de l’Innombrable Puig. Un cop més el Conseller ha demostrat que ni està a l’alçada ni ho pot estar. El Conseller no ha volgut entendre que els moviments socials de Barcelona s’han mostrat repetidament contra els actes violents de la vaga general del 29M, tot i que en la seva paranoia total, Felip Puig ha seguit fent propaganda política inventant-se webs anticonstitucionals i que atempten contra el dret a l’honor i la imatge, i pregonant l’arribada de l’apocalipsi a través de la frontera francesa. El Conseller està tancat al seu despatx, a un món que es divideix entre l’esquerra, enemiga del poble, la lliure empresa i els contenidors; i els bons catalans que obeeixen, veuen la nova TV3 i llegeixen La Vanguardia.

Ara li toca al President Mas valorar si val la pena mantenir aquesta xafogor a la Conselleria de l’Interior. Contestat per la societat civil, mitjans de comunicació propis i crítics i fins i tot pels seus, el Molt Innombrable Conseller Puig hauria de començar a pensar en la dimissió davant del ridícul més gran que es recorda en política. Només l’escorpí Rahola justifica aquest despropòsit segueix criminalitzant els moviments contraris a la retallada i les actuals polítiques.

La societat civil ha deixat a al Molt Innombrable Conseller Puig a l’alçada del que és: un gris funcionari de partit a qui el càrrec de Conseller de l’Interior li ve molt gran. Ja n’hem tingut prou de tanta xuleria, tanta prepotència, tanta incompetència i tanta criminalització gratuïta. Que dimiteixi o sigui cessat tan bon punt s’acabi la cimera o bé el Govern haurà de justificar un desplegament policial absurdament desproporcionat i pensat únicament com a arma propagandística i per atemorir a la població.

Advertisements

5 thoughts on “Molt Innombrable Conseller Puig

  1. Puig volia quedar bé com fos davant el seus amos del BCE, remenant la cua, i com és la única Conselleria que té un pressupost sense retallades (al contrari) tira la casa per la finestra.

    Molt xula la nova plantilla!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s