L’enquesta electoral del 20N


Falta molt poc per a les Eleccions Generals del 20N, també anomenades ‘Eleccions Generalíssimes’ per la coincidència amb l’aniversari de la mort física de Franco, però no espiritual del franquisme.

Us proposo, benvolguts lectors d’aquest blog, que voteu a l’enquesta electoral d’aquesta web a la opció per la que us decantareu el 20N, inclosa l’abstenció o el vot en blanc. No oblideu que el vot és anònim i que només podreu votar un únic cop.

A què espereu! VOTA!

Advertisements

5 thoughts on “L’enquesta electoral del 20N

  1. Una efemèride no gaire coneguda perquè la que aquí aportes la va eclipsar: les primeres eleccions al Parlament de Catalunya es van celebrar el 20 de novembre de 1932.

    Per a les segones, va caldre esperar quaranta-vuit anys per obra i gràcia del difunt que esmentes.

    1. M’apunto la dada. La desconeixia… espero que les PePas ens deixin tornar a votar d’aquí a 4 anys i tan de bó sigui per a desallotjar-los del govern.

  2. Seria fantàstic que el resultat electoral fos el mateix que hi ha en aquests moments. L’esquerra guanyant unes eleccions el dia de l’aniversari de la mort de Franco seria un cop molt dur pels retrògrades conservadoristes que ocupen el país.

  3. Llástima de l’esquerra catalana busqui més el seu protagonisme personal, enlloc d’anar tots juns i treurens de sobra aquesta dreta feixista que nomes “fardan” de nacionalistes quan venen eleccions i despres comparteixen els honors amb els seus germans de sang els “peperos”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s