Noticies que espero llegir a l’agost.


1. Aprofitant que tothom està de vacances Convergència i Unió canviarà d’estatuts i de nom. A partir del setembre es dirà Unió i Aquestos (UiA) i els seus estatuts tindràn un artícle únic: “Fotrem lo que li surti dels pebrots al Duran“.

2. Mónica Terribas anuncia que per a retallar despeses a l’agost, TV3 aposta per una programació d’estiu plena de programes d’èxit de la seva història. Entre ells “Tres pics i repicó”, “L’espantaocells i la senyora King”, “Vosté jutja” i  la 6a temporada del “Telenotícies Vespre“.

3. Esquerra començarà un procés assambleari de refundació que desembocarà en la conversió del partit en una agrupació sardanista. Se’n conservaran logo i nom. Oriol Jonqueres en serà el cap de colla.

4. Els ‘indignats’ de Plaça Catalunya redacten un manifest on exigeixen una assignatura que ensenyi als nens a fer arracades amb càpsules Nespresso buides a l’escola pública.

5. Joan Carles I en plena borratxera de anís del mono a una platja de Mallorca proclama la III República, se n’erigeix president vitalici i proposa al seu fill com a successor al càrrec.

6. L’intent de Belen Estevan de resoldre en directe una equació de segón grau provoca un incendi devastador que destrueix Telecinco, fet que provoca que els espanyols comencin a pensar i el PP s’enfonsi a les enquestes.

7. El GPS d’Alberto Fernàndez es confòn de direcció i l’envia al Raval, on decideix instal·lar-se amb la seva família i abandonar la seva casa al ghetto de Pedralbes per sempre. La Vanguardia critica aquest fet a la seva editorial ja que “podria provocar la conversió del PP en un partit de centre-dreta“.

8. Sa Santedat Benet XVI suspèn la seva visita a Madrid amb motiu del Dia mundial de la joventut. A la nota de la Santa Seu es llegeix ‘Pensàvem que lo de Polònia era insuperable, pero a Madrid hi ha massa mamarratxa junta“.

9. Grups prosistema declaren les Festes de Gràcia propietat de Criteria-Caixacorp S.U., destrocen els aparadors de les botigues de productes ecològics i reventen les festes alternatives organitzades pels antisistema. Els Mossos i els Skin Head de la llibreria Europa es sumen a la festa amb entusiasme.

10. Miquel Iceta s’elegeix a sí mateix per majoria absoluta com a Secretari General del PSC “sense congrés ni merdes“. Converteix la seva seu al carrer Nicaragua en el ‘dark room‘ més gran del món i presenta a La Demonio (ex-dj del Satanassa) com cap de llistes per Barcelona per les Eleccions Generals del novembre.

Advertisements

2 thoughts on “Noticies que espero llegir a l’agost.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s