Així recolço #NoLesVotes


Dono el meu suport a #NoLesVotes.

És la meva aportació a la indignació general de la que aquest bloc se n’ha fet ressó tantes vegades. Feia temps que aquest moviment anava prenent força amb la indiferència o menyspreu dels polítics. Això ha d’acabar-se.

El darrer episodi ha sigut la prohibició per part de la Junta Electoral Central de les concentracions, especialment a la de la Puerta del Sol. Ciutadans de tot el país es concentren a les places de les principals ciutats. ¿És el virus Tahir a Europa? No és el mateix, no vivim a una dictadura, sinó a una democràcia que navega perduda i que el poble vol que torni a ser a ser seva i no d’uns pocs.

#NoLesVotes és la resposta. No es tracta de no votar, això no va d’abstenció: va de canviar la nostra realitat. Volem i podem canviar el sistema perquè no som antisistema, és el sistema qui va contra nosaltres i que afavoreix a uns pocs. A masses pocs.

 • Protesto perquè l’atur afecta al 20% de la població i al 50% dels joves menors de 30 anys
 • Protesto perquè no vull pagar les pèrdues dels bancs.
 • Protesto perquè la nostra política està tutelada per bancs o pels cops de timó dels ‘mercats’.
 • Protesto perquè no sóc una mercaderia, sóc un ciutadà lliure.
 • Protesto perquè tenim un sistema polític basat en un fals bipartidisme més propi del segle XIX.
 • Protesto perquè els partits petits no ténen veu ni força en aquest sistema.
 • Protesto perquè els sindicats viuen instal·lats a la autocomplacència.
 • Protesto perquè CiU sempre recolçarà al guanyador sigui PP o PSOE.
 • Protesto perquè es retalla la sanitat,l’educació i els serveis socials després de finançar les pèrdues dels bancs, les prejubilacions milionaries o ampliar la despesa en armament.
 • Protesto perquè un salari de 600€ amb una inflació del 4,8% és violencia.
 • Protesto perquè les empreses s’aferren a monopolis per no abandonar pràctiques del segle passat.
 • Protesto perquè Belen Estéban és un model social, però un universitari és un pària.
 • Protesto perquè a Espanya una empresa pot repartir-se 450 milions d’Euros entre 1900 directius mentre posa de potes al carrer un 25% de la seva plantilla… i ningú al govern o als sindicats mou un dit.
 • Protesto perquè si no pots pagar la hipoteca perds la casa però et quedes el deute, destroçant la teva vida i la dels teus fills. Aquí ‘La banca sempre gana‘.
 • Protesto perquè la nostra opinió només interessa als partits un cop cada quatre anys.
 • Protesto perquè vull democràcia com la islandesa, no una partitocràcia com aquesta.

Per tot això: #NoLesVotes

Advertisements

10 thoughts on “Així recolço #NoLesVotes

  1. Gràcies! Ara més que mai hem d’exigir una reforma del nostre sistema democratic!! Ah! I si t’agrada el meu remix de #NoLesVotes fes-lo servir com vulguis!

 1. Totalment d’acord, Pere! Molts ánims! Tot depén de si s’aconsegueix mantenir les protestes pacífiques. De fet ja han comensat les provocacions de l’ultradreta en alguns forums (jo ho he vist als comentaris dels lectors de “El Periodico”).

  Penso que s’ha d’aguantar lo suficient sense incidents com perque les protestes es comencin a clonar a la resta de paisos europeus (comensant per Portugal, Grecia i Italia) i d’aquí a America (Venezuela, Colombia i México haurien de comensar) i després a Asia.

  Aquest, en la meva opinió, es un moment historic en que tenim l’oportunitat de cambiar la política per sempre i no el podem pas desaprofitar.

 2. Quin morro teniu en sèrio. Com ICV us feu vostra la protesta? vuit anys desgraciant catalunya i ara creieu que és normal que la gent s’indigni i us ho feu vostre… “jo ja ho deia això” que diuen. Vuit anys on l’atur ha pujat descontrolat, els diners públics es van llençar en imbecilitats. Us vaig votar, i ara em tallaria les mansper haver-ho fot, sou lamentables. El pots aquest té la defensa i l’aire politic tan fastigós contra el que ens aixequem, FORA ICV tb. Com pots dir que els partits politics petits no tenen veu? els relament petits, pq icv amb quatre matats que voteu van aconseguir tenir Interior eh, quasi res. Com podeu queixar-vos d’aixo? Sempre icv ha votat per psoe, què dieu? :O però com podeu tenir tan de morro al fòrum d’icv? 30 anys manant a bcn i tenim la ciutat (o quasi) més contaminada d’europa, amb un sistema de recollida d’escombraries nou, i si no arriba a ser per Portabella (un altre pallasso) ni el bicing tindriem.
  Cal tenir molt de morro, però molt eh, millor que no us acosteu amb la cara pintada d’Icv per la plaça catalunya, pq no sou dignes, sou la gran decepeció de les esquerres. La mateixa merda que els altres però ep! d’esquerres, mare meva.

  1. En la meva defensa diré que no sóc militant de cap partit i que no parlo de votar a cap opció política concreta. Parlo de votar opcions petites per a trencar el bipartidisme des de el sistema. Això no m’ho invento jo, és la base del manifest de #nolesvotes i m’ho faig meu com una manera de recolçar aquesta ‘revelió’ pacifica.

   Per últim: el moviment #15M #NoLEsVotes o #acampadaBCN no el considero ni de dretes ni d’esquerres, sinó absolutament transversal i que busca un canvi en la politica espanyola: reforma del sistema de partits, del finançament, dels sindicats… Aquí no hi ha banderes i ni consignes politiques de cap partit.

 3. Que no ets militant de cap partit? però si ets pura propaganda d’ICV, igual que la meitat (o tots) els que comenten aqui. Tens clars els principis del moviment, però fent propaganda electoral en favor d’icv ho rebentes.
  El moviment és el que és, i icv cal que no se l’apoderi, fa anys que van perdre els principis en favor del poder, com tots els partits fan.
  Pels motius que comentes exactament icv no té cap dret en fer-se seu el moviment, com ho esta fent, com ho estant fent tots de fet. Però aquest blog que és pràcticament tot polític i clarament iniciativista, em sembla, que no heu entès res de pq la gent esta emprenyada. Porteu 8 anys al govern, 30 anys a l’ajuntament de bcn i moltes més coses i mira com estem.
  Com més serem millor, però no pots fer propaganda d’un partit politic i defensar el moviment, és completament contradictori.

  Fora polítics d les protestes, no tenen vergonya per fer-ho. Quin morro, quin morro, m’ho expliquen i no m’ho crec. Fent propaganda per un partit politic i ara fent això. Increible

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s