Tot fent temps…


Benvolguts lectors del bloc no he mort ni he abandonat per sempre la meva afició per escriure, però se que tindreu en consideració que, per motius laborals, no pugui escriure amb la freqüència que voldria, més encara durant la campanya electoral.

Tot i que aviat dedicaré una estona a fer els meus anàlisi particulars sobre la campanya i les enquestes electorals, sense oblidar que començaré a publicar les respostes dels partits polítics amb aspiracions a l’alcaldia de Barcelona sobre la bicicleta, vull deixar-vos algunes lectures que trobo formidables i que us ajudaran a passar el temps en la meva absència (noteu la ironia, oi?).

Primer una lectura 1.0. Sóc subscritor de la revista Sàpiens i aquest mes hi dediquen un article interesantíssim a l’assessinat de Joan Prim al 1870. Recordareu que fa unes setmanes vaig parlar sobre el període de ‘la Gloriosa’ (1868 – 1873), però no vaig tocar massa bé l’assessinat i caiguda del Rei Amadeu I. Si podeu, compreu la revista o llegiu-la en una biblioteca ja que, a més d’aquest article sobre l’assessinat de Prim, conté textos molt interessants sobre la història universal.

L’Arqueoleg Glamuròs, per la seva banda, ha batut tots els rècords amb un article de denúncia contra el cap de la llista de PxC a Badalona al ser un terrorista confés. L’article és portada a Méneame i no us el resumiré pas, l’heu de llegir.

Jacobo Martinez té un bloc ‘geek’ bastant nou, pel que sembla, però ja sigut número 1 a Meneame gràcies a la seva denúncia sobre l’estafador de PayPal i quin mètode fa servir per a estafar als venedors que a eBay posen a la venta aparells de segona mà.

Un dels blocs més inteligents en castellà que conec és ‘El ojo izquierdo’, dintre dels blocs de El País. No us puc deixar de recomanar l’article que va dedicar a la denúncia del PP de pressumpta discriminació a RTVE. Un article llarg, però molt clarificador. A mode de comparació, podeu intentar veure (si teniu prou estòmac) el video als informatius de Telemadrid on es fa responsable a Guardiola dels incidents a Canaletes de la setmana passada. ¿Aquest és el model de tele pública del PP? Socors.

Parlant de Canaletes, ¿sabeu d’on ve la celebració culé de Canaletes? En Ferran Vital, que escriu a Sàpiens i també deixa comentaris per aquest bloc ens ho repassa a ‘Canaletes, Barça i Barcelona‘.

Per últim vaig descobrir el bloc bilbaí ‘Mi mesa cojea’, una visió interessant sobre la realitat espanyola des de el País Vasc, amb un toc d’humor i de sarcasme. No podia oblidar-me de la noticia de la legalització per part del constitucional de les llistes de Bildu, gran noticia pels que pensem que ha arribat la fi d’ETA. Us deixo la reflexió de José A. Pérez a ‘Más ETA que ayer‘.

Com sempre, salut i gràcies!

Advertisements

One thought on “Tot fent temps…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s