Tot fent temps


Com veieu, la freqüència amb la que escric les meves reflexions s’ha reduït recentment. Això és per un bon motiu, al menys per a mi. Aquest motiu és que no tinc gaire temps per a dedicar-lo al bloc ja que tinc molta feina i s’ha de tirar endavant, el que em deixa poquíssim temps per a escriure.

Com no vull abandonar als que el seguiu regularment, us vull recomanar alguns blocs que segueixo i articles que he llegit recentment i m’han agradat. Us asseguro que tornaré aviat amb més reflexions i tot esperant que hi entreu a comentar-les.

I Love Bicis

Aquest bloc de El País és el primer que en un mitjà de comunicació estatal parla de la bicicleta a Espanya. El seu autor, Pablo León, madrileny que va viure durant molts anys a Berlín, utilitza la bicicleta a la pitjor ciutat possible: Madrid. Són curioses les seves reflexions al voltant de Madrid i la bici i com es semblen al que viviem els ciclistes que, a primers de la dècada del 2000, vàrem començar a utilitzar la bicicleta a Barcelona.

Observatori de Ciberpolítica

Dedicat a la política 2.0 a Catalunya, s’ha convertit en un bloc de capçalera per seguir l’actualitat política i entendre-la. Seguiu-lo si us interessa el tema.

Treintanyero

Bloc personal de reflexions polítiques i socials d’un andalús a Catalunya. Especialment bo i recomanable és el darrer article “Catalunya, gràcies”.

Sabadell ha de canviar

Jo sóc sabadellenc, tot i viure a Barcelona. Em fa molta pena veure com aquesta ciutat ha anat perdent el dinamisme, la cultura i el que va ser durant els 80 i fins i tot els 90. A ritme de l’alcalde Bustos, Sabadell ha anat quedant anestesiada, atontada, estupiditzada i ridiculitzada com una simple ciutat dormitori metropolitana. Sense dubtes, Sabadell ha de canviar.

Reflexions d’un arqueoleg glamuròs

Em costa classificar aquest bloc. És provocador i intel·ligent. “El terror de los gèrmenes” i de la Catalunya analfabeta i barretinaire. Un dels que més llegeixo i on més hi comento. No té pèrdua.

De bat a bat

Un dels twitterus més reconeguts del món 2.0 català escriu un dels blocs, en la meva opinió, més intel·ligents que es poden trobar. Us el recomano, també.

Asuntos & Cuestiones

Wyoming, figura televisiva de l’humor, va començar una columna regular al diari Público. La mordacitat de la que fa gala al Intermedio, potser l’últim reducte de l’esquerra en plena croada nacional-catòlica general, es manté fidelment a aquest bloc.

Històries d’un món real

L’historiador Ferran Vital des de Sàpiens, excel·lent revista d’història a la que m’hi vaig subscriure recentment, ens parla d’historia però també fa un excercici que no hauria de ser una excepció. Contextualitzar els conflictes i els fets en el seu marc històric per ajudar-nos a entendre la seva opinió.

Think Wasabi

Un dels blogs en castellà més coneguts i reconeguts sobre Tecnologia i Productivitat. Els seus articles ens ensenyen a fer servir aquestes andròmines a vegades tan complicades anomenades ordinadors i smartphones.

El sonido de lo inevitable

El panorama ‘indie’ espanyol deu ser un dels més interessants del món sencer. Mentre uns pocs es dediquen a plorar-li a la Ministra de (in)Cultura per a recuperar els seus privilegis a costa de tancar webs, d’altres es dediquen a promocionar i parlar de les noves bandes que sorgeixen a tot Espanya. Descobriments musicals interessants moltes vegades acompanyats de la descàrrega del seu àlbum. Juntament amb El mundo de Tulsa i Señor Pollo, imprescindible.

Advertisements

2 thoughts on “Tot fent temps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s