Usos, normes i costums d’aquest bloc


1. Aquest és el meu bloc i jo decideixo què s’hi publica.

2. Els temes que s’hi exposen només representen les meves opinions excepte que s’hi indiqui el contrari.

3. Aquest bloc serà majoritariament en català, tot i que algun cop, si ho considero convenient escriuré en castellà. Tots els artícles poden ser traduïts al castellà, anglès i alemany amb l’eina que es troba a la columna esquerra part superior.

4. Aquest bloc no està afiliat a cap partit en concret, sense impossibilitar la seva presència en la blogsfera política, indistintament del seu color polític.

5. Estic obert a suggerències, crítiques i observacions.

6. Totes les opinions escrites en forma de comentari seran respectades i publicades, amb excepció de les que siguin homófobes, racistes, feixistes o que continguin amenaces, insults o facin apologia de qualsevol classe de violencia. En cas de dubte s’aplicarà sense excepció el contingut del punt 1.

7. Els debats que es generin als comentaris de tots els artícles del bloc seràn regulats i regits segons el punt 1 d’aquest decàleg.

8. La copia i distribució dels articles d’aquest bloc és lliure, sempre que es reconegui l’origen i/o l’autor i no se’n facin obres derivades, segons la seva llicència de Creative Commons.

9. Aquest decàleg de normes podrà ser ampliat, modificat o reduït segons el procediment fixat al punt 1.

A WordPress.com, 22 d’agost de 2010

Advertisements

3 thoughts on “Usos, normes i costums d’aquest bloc

  1. Jejejeje… et vaig agafar prestada la idea, espero que no t’importi 😉 Per cert… de cara a les ereccions generals del 2010 suposom que haurem de fer alguna cosa ¿no?… perque tot fa una pudor a sardana i nacional-tradicionalisme que fa por… i mandra.

   1. Sí, feu un seguiment de la campanya, que donarà molt de suc.

    La campanya serà interessant i divertida, però els resultats de les eleccions no ho seran tant per a les forces progressistes.

    Sembla que l’Artur i els cavallers de la taula rodona (potser ajudats per l’Alícia del país de les meravelles) formaran el Govern de la propera legislatura.

    Sembla també que el Tripartit no sumarà, i serà l’oposició.

    Si almenys com a gran consol podem celebrar que cap Laporta, Carretero ni Anglada no posa el cul als escons del Parc de la Ciutadella!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s